پاستيچو

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۶ نفر
  • زمان پخت ۱ ساعت
  • آماده سازی ۳۰ دقيقه
  • آشپز ناصر زحمتکش
پرینت

محتویات

سس گوشت و سس پنیر

دستور پخت

  1. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید ظرف مخصوص فر که گنجایش ۵/۲ لیتری را داشته با شد چرب کنید.
  2. پاستاها را در آب جوش و نمک پخته آبکش کنید. سپس پاستا، یک‌ عدد از تخم‌مرغ و پنیر را در کاسه‌ای مخلوط کرده و داخل ظرف فر ریخته با پشت قاشق فشار دهید.
  3. سس گوشت را ریخته روی گوشت تمام سس پنیر را بریزید و رویش پودر نان بپاشید در فر ۱۸۰ درجه حدود ۱ ساعت یا تا وقتی که روی آن طلایی شودبگذارید.
  4. قبل از سرو ۱۰ دقیقه بماند.

سس گوشت و سس پنیر

  1. تهیه سس گوشت : روغن را در تابه ریخته پیازها را تفت دهید تا طلایی شود سپس گوشت را ریخته تفت دهید تا تغییر رنگ دهد سپس گوجه‌فرنگی‌های خرد شده و رب گوجه و آب مرغ و کاری را ریخته بگذارید تا غلیظ شود ۱۰ دقیقه بگذارید تا خنک شود سپس تخم‌مرغ اضافه کنید.
  2. تهیه سس پنیر : کره را در قابلمه گرم کرده سپس آرد را ریخته و تفت دهید به آرامی شیر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود در انتها پنیر را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید و ۵ دقیقه بعد زرده‌ها را اضافه کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید