- امتیازدهی
- تدارک برای ۴ نفر
- زمان پخت ۲۰ دقیقه
- آماده سازی ۱۵۰ دقیقه
- آشپز پیتزا ترکیه
پرینت
محتویات
دستور پخت
- در یک کاسه آرد، نمک، روغن زیتون را اضافه کنید. در یک فنجان، مایه خمیر، شکر آب ولرم را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. ۵ تا ۱۰ دقیقه کنار بگذارید. مخلوط مایه را روی آرد بریزید و به آرامی مخلوط کنید. آب ولرم بیشتری اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. مدتی ورز دهید تا احساس کنید خمیر نرم و لطیف شده. کمی روغن زیتون روی خمیر بمالید. خوب روی آن را بپوشانید و ۱ تا ۲ ساعت نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود.
- در همین حین پیاز و سیر را نگینی خرد کرده و فلفل سبز را به صورت دایره نازک برش داده و گوجه فرنگی و فلفل دلمهای را مکعبهای کوچک درست کنید. در تابهای کره را گرم کنید و پیاز خرد شده و سیر و در آخر زرچوبه را تفت دهید تا سبک شود. سپس پودر فلفل، فلفل چیلی (یا پاپریکا) اضافه کنید. سپس گوشت چرخ کرده و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. روی شعله ملایم گذاشته و روی آن را ببندید و به مدت ۵ دقیقه بپزید. گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند. فلفل دلمه ای را مخلوط کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید شعله را خاموش کنید، جعفری خرد شده، رب گوجه فرنگی، آبلیمو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. یک قسمت را با آرد پاشیده و سپس به کمک غلتک حلقه کرده و به شکل بیضی به ضخامت تقریباً ۱سانت پهن کنید. و داخل سینی فر چرب شده منتقل کنید. ابتدا پنیر موزارلا رنده شده بپاشید و سپس آن را با مخلوط گوشت پر کنید.
- لبه ها را تا کنید تا بهشکل قایق دربیاید. دو انتهای خمیر را کمی خیس کنید تا خوب بهم بچسبانید و موقع پخت بازنشود. میتوانید روی آن گوجه گیلاسی اضافه کنید (اختیاری). لبههای نان را با قلم مو تخم مرغ همزده بمالید.
- در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید. بعد از اتمام آن را بیرون بیاورید و به ۳ تا ۴ قسمت برش دهید و داغ سرو کنید.
- یکساعت قبل از مصرف بسته پنیر موزارلا را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید.
- به محض در آوردن پیتزا از فر، سریع برش بزنید. و بگذارید تا کمی خنک و آماده سرو شود. حالا پنیر پیتزا خیلی عالی کش میآید!
شاید این غذاها را نیز بپسندید