املت قارچ

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۱۰ دقیقه
  • آماده سازی ۲۰ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. كره را در تابه مناسبی بريزيد و روى حرارت اجاق بگذاريد تا داغ شود و آنگاه تخم مرغ را با نمک و فلفل مزه دار كنيد و در تابه بريزيد و حرارت را ملايم كرده تا تخم مرغ قدرى خودش را بگيرد ولی كاملا پخته نشود.
  2. حالا مخلوط پياز، ذرت، بروكلى، فلفل دلمه‌اى و قارچ را روى سطح تخم مرغ بريزيد، رويش پنير موزارلا داليا بپاشيد و درب تابه را ببنديد و ۵ دقيقه ديگر روى حرارت ملايم بپزيد.
  3. اينک املت را در بشقاب سـرو قرار دهيد و لبه آن را تا نيمه رول كنيد، املت براى سروآماده می باشد.

شاید این غذاها را نیز بپسندید