سینه مرغ را با یک عدد پیاز، یک عدد هویج و آب و نمک کافی به خوبی بپزید (هویج و پیاز برای خوش طعم کردن مرغ است و بعد استفاده نمی شود).
بعد از پخت کامل، خیلی ریز خرد کرده و ریش ریش کنید و داخل کاسه مناسبی بریزید. ژامبون، فلفل دلمه ای، نمک و فلفل، پنیر موزارلا به دمای اتاق رسیده و کره نرم یا ذوب شده خنک را به آن اضافه کنید و با دست به خوبی ورز دهید تا منسجم و چسبناک شود.
در صورت نیاز مقداری دیگر نیز پنیر موزارلا اضافه کنید. وقتی مواد کاملاً یکدست و چسبناک شد، از مواد گلوله های دلخواهی جدا کرده و در دست شکل دهید.
تخم مرغ را بزنید تا از لختگی خارج شود. سپس توپی ها را ابتدا در تخم مرغ زده و بعد در مخلوط آرد سوخاری و کنجد بغلتانید و در روغن فراوان سرخ کنید تا طلایی شود.
سپس روی دستمال آشپزخانه یا در صافی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود و به صورت گرم سرو کنید.