- امتیازدهی
- تدارک برای
- زمان پخت ۱۵ دقيقه
- آماده سازی ۱ ساعت
- آشپز ژانت طوروسیان
پرینت
محتویات
دستور پخت
- ماست را درون کاسهای ریخته، یک عدد از سیرها را با سیر خردکن درون آن له کرده، کمی نمک و فلفل افزوده، کاملاً هم بزنید.
بادنجانها را به این ماست آغشته کرده، و درون ظرف دربسته به مدت یک ساعت درون یخچال استراحت دهید. بعد از گذشت یک ساعت، ماست اضاقی روی حلقههای بادنجان را با دستمال آشپزخانه گرفته و دو طرف آنها را درون مقدار کمی روغن سرخ کنید تا حدی که شل نشوند.
- بگذارید بادنجانهای سرخ شده خنک شوند، سپس ۲ حبه سیر باقیمانده را له کرده، با یک قاشق غذا خوری روغن مایع مخلوط کرده و این روغن سیردار را روی حلقههای بادنجان برش داده بمالید.
- پنیر موتزرلای ورقهای را با قالب گرد به قطرهم اندازهای حلقههای بادنجان برش داده شده، روی هر کدام از بادنجانها یک ورقهای گرد پنیر قرار داده، رویش را با خلالهای بلند فلفلدلمهای و حلقههای زیتون تزئین کرده ، کاناپهها را درون فر از پیش گرم شده قرار دهید تا حدی که پنیرها کمی روان شوند.
- بعد از بیرون آوردن از فر و خنک شدن، روی آنها را با برگ ریحان تزئین کرده و درون ظرف مناسبی بچینید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید