فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
پیاز را در تابهای حاوی روغن زیتون داغ، روی حرارت ملایم، تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس پیازچه، سیر، مقداری نمک و فلفل سیاه را به آن بیافزایید و حدود ۸ دقیقه تفت دهید تا طلاییرنگ شود.
پس از این مدت، ادویه کاری و فلفل چیلی را به تابه اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
مرغ، گشنیز، آب لیموترش تازه، رنده پوست لیموترش، مقداری نمک و فلفل سیاه را به تابه بیافزایید و کمی تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
یک لایه از نان نیمه آماده یوفکا را روی سطح کار قرار دهید و روی آن را با قلمموی مخصوص آشپزی به مقداری کره (ذوبشده) آغشته کنید، سپس مقداری آرد سوخاری روی نان بریزید (این عمل را ۴ بار تکرار کنید).
از مخلوط مرغ روی نان نیمه آماده بریزید و آنها را بهصورت رول فرم دهید، سپس رولها را بهصورت اریب با فاصله ۸ سانتیمتری برش بزنید و داخل سینی فر بچینید.
سینی را بهمدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا طلاییرنگ شوند. پس از این مدت، کاری چیکن فیلو را از فر خارج کرده و سرو کنید.
نکته
دو ساعت قبل از مصرف، بسته یوفکا را در دمای محیط قرار دهید تا لایهها بهراحتی از هم جدا شوند.
هنگام کار کمی آب روی لایهها اسپری کنید یا با پارچه مرطوب بپوشانید تا ورقههای یوفکا خشک نشود.