- امتیازدهی
- تدارک برای ۴ نفر
- زمان پخت ۲۰ دقیقه
- آماده سازی ۱۰ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. یوفکا را روی سطح کار قرار دهید و با قلمموی مخصوص آشپزی به مقداری کره یا روغن آغشته کرده روی سینی مخصوص فر قرار دهید. مابین هرلایه پودر نارگیل به مقدار دلخواه بریزید. تا ۵ لایه این کار را تکرار میکنیم. روی لایهی آخر را به کره یا روغن آغشته کرده برشهای سیب و گلابی قرار میدهیم.
- سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه ی وسط فر از قبل قبل گرم شده قرار دهید. پس از طلایی شدن یوفکاها آن را از فر درآورده اجازه دهید خنک شود.
- سپس بگذارید شیرینیها خنک شوند سپس شیرینیها را از قالب خارج کرده و مخلوط پودر قند و پودر دارچین را روی شیرینیها بپاشید به اندازه دلخواه برش داده و سرو کنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید