پیتزا ژامبون گوشت و تخم مرغ

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۱۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. ژامبون را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید و به مدت ۵ دقیقه با کمی روغن تفت دهید.
  5. تخم مرغ ها را جداگانه در دو کاسه کوچک بشکنید و مراقب باشید که زرده آن با سفیده مخلوط نشود.
  6. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  7. سپس به ترتیب سس، پنیر و ژامبون را به خمیر اضافه کنید. بعد از اینکه آن را داخل فر گذاشتید، تخم مرغ ها را با احتیاط به قسمت مرکزی آن اضافه کنید.
  8. پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید سپس از فر خارج کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه خنک شود.
  9. در آخر پیتزا را طوری برش دهید که تخم مرغ‌‌ها در تمام برش‌ها تقسیم شوند.

شاید این غذاها را نیز بپسندید