- امتیازدهی
- تدارک برای ۴ نفر
- زمان پخت ۲۰ دقیقه
- آماده سازی ۳۵ دقیقه
- آشپز اعظم گلزارمنش
پرینت
محتویات
دستور پخت
- سینههای مرغ را با نمک، فلفل و سیر مزه دار کنید. آنگاه در تابه مناسبی قدری روغن زیتون بریزید.
- روی هر سینه را ۳-۴ شکاف ایجاد کنید و آن را در روغن تفت دهید.
- حالا مرغ را از تابه بیرون آورید کمی صبر کنید تا خنک شود و اینک در لابه لای هر شکاف یک ورقه پنیر، یک ورقه گوجه فرنگی و چند برگ ریحان قرار دهید.
- سپس به مدت ۲۰ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد آن را بپزید تا برشته شود.
- اکنون برای پذیرانی سینههای مرغ را در ظرف مناسبی قرار دهید و با سس دلخواه سرو نمائید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید