پنیر قالبی را رنده کرده و یا درون ظرف غذاساز به صورت خیلی ریز خرد کنید. نصف پیمانه آرد گندم، پیازچه ریز خرد شده، نمک، فلفلسیاه و تخم مرغ را به پنیر افزوده، با دست ورز دهید.
از مخلوط گلولههایی به اندازه یک گردو درست کرده، در یک ردیف درون ظرف چیده، روشان را پوشانده به مدت نیم ساعت درون یخچال بگذارید. باقیمانده آرد گندم و آرد ذرت را با هم مخلوط کرده، گلولهها را در آن غلطانده، آرد اضافی را تکان داده و گلولهها را مجدداً در یک ردیف چیده و ۱۵ دقیقه دیگر درون یخچال بگذارید تا کاملاً سفت شوند. روغن مخصوص سرخ کردن را درون آن سرخ کرده، روی کاغذ جاذب روغن بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.