برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
سیب زمینی ها را پوست بگیرید، آبکشی کنید و خرد کنید سپس در یک کاسه بزرگ با آب سرد به مدت ۳۰ دقیقه خیس کنید، بعد از ۳۰ دقیقه صاف کنید و خشک کنید.
سیب زمینی ها را روی قالبی که کاغذ روغنی گذاشته اید بچینید، روغن، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، سپس به مدت ۱ ساعت در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید و بعد از ۳۰ دقیقه آن ها را برگردانید تا روی دیگر آن نیز پخته شود سپس از فر خارج کنید و آنها را کنار بگذارید.
روی حرارت متوسط کره را در قابلمه بزرگ ذوب کنید، آرد را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه روی حرارت هم بزنید، گوشت گاو، آب مرغ و فلفل را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود، آن قدری روی حرارت باشد، تا به غلظت دلخواه به دست آید. از روی حرارت بردارید، بگذارید کمی خنک شود.
سطح میزکار را آردپاشی کنید، خمیر را با وردنه باز کنید و کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
به ترتیب سس گوجه فرنگی، پنیر موزارلا، سیب زمینی سرخ شده، پپرونی و نیمی از پنیر چدار را به خمیر اضافه کنید.
پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه فارنهایت به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
سپس آن را از فر خارج کرده و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود، در آخر باقیمانده پنیر چدار و سس را روی آن بریزید.