فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را با قلمموی مخصوص آشپزی، با مقداری روغن زیتون، چرب کنید و نان پیتزا را روی آن قرار دهید.
سس گوجهفرنگی را روی نان پیتزا بمالید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید و مقداری پنیر موزارلا رنده شده بریزید..
سپس ورقههای ژامبون سالامی، ورقههای پنیر موزارلا و در آخر گوجهفرنگی مینیاتوری را روی آن بچینید و با پنیر موزارلای رندهشده روی آن را بپوشانید.
سینی را بهمدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا بپزد و نان طلاییرنگ شود. پس از این مدت، پیتزای سالامی را از فر خارج کرده، برش بزنید و سرو کنید.
نکته
بسته نان پیتزا را نیم ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نان نرم شود.
بسته پنیر موزارلا را دو ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نرم شود. تا عطر و کشآمدن بیشتری داشته باشد.
قبل از قرار دادن پیتزا در فر کمی آب روی آن اسپری کنید. یا در فر ظرف آب قرار دهید