سیب زمینی، گشنیز، نمک، فلفل، تخم مرغ و زعفران را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید و آنگاه کاغذ نسوز روغنی را در سینی مناسبی قرار دهید.
قدری با روغن سطح آن را آغشته کنید و مایع سیب زمینی را روی آن بریزید و سطح آن را صاف کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجةه سانتیگراد بپزید تا سطح آن طلائی شود.
حالا از فر بیرون آورید و مواد میانی را رویش بریزید و سطح آن را صاف کرده و آن را از لبه رول کنید، اینک پنیر را روی آن بریزید و رویش را با جعفری بیارائید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا سطح پنیر برشته شود، اکنون در ظرف مناسبی بگذارید و برش بزنید.
برای تهیه مواد میانی، گوشت، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و فلفل قرمز را به همراه روغن در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید.
آنگاه فلفل دلمهای، رب گوجه فرنگی و قارچ را افزوده و قدری دیگر تفت دهید و سپس آب را اضافه کنید و آن را بپزید تا آبش کاملا کشیده شود.
حالا کمی صبر کنید تا مایه قدری خنک شود و پنیر را اضافه و مخلوط کنید.