پیروک پنیر

  • امتیازدهی
  • تدارک برای
  • زمان پخت ۳۵ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت
  • آشپز رزینا شمس
پرینت

محتویات

خمیر

دستور پخت

  1. در کاسه‌ای آرد، بکینگ‌پودر، نمک را با کره و روغن جامد خوب مخلوط کنید.
  2. وسط آن‌را گود کرده و تخم‌مرغ‌ها را ریخته و مخلوط کنید در آخر هسته آب را ریخته تا خمیر شود. ملایم ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید (اگر لازم بود می‌توانید روی سطحی که ورز می‌دهید آرد بپاشید) خمیر را به دو قسمت کرده به طوریکه یکی بزرگ‌تر از دیگری باشد روی خمیرها را با نایلون بپوشانید و حدود ۲۰ دقیقه در دمای محیط قراردهید.
  3. فر را روی حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد داغ کنید.
  4. روی سطح کار را کمی آرد بپاشید خمیر بزرگ‌تر را به قطر ۳ میلی‌لیتر و به طول و عرض ۳۷×۴۷ باز کرده و در قالب ۵/۳۲×۵/۲۲ سانتی بیاندازید به طوریکه لبه‌های خمیر از قالب آویزان بماند.
  5. دومین قسمت خمیر را به قطر ۳ میلی‌متر باز کرده و از آن نوارهای ۵/۲×۵/۲۷ سانتی ببرید و کنار بگذارید.
  6. تخم‌مرغ‌ها و پنیر خامه‌ای را با هم‌زن زده سپس سوسیس‌های ریز خردشده و پنیر پارمزان و موتزارلا و فلفل و جعفری را اضافه کرده مخلوط کرده و روی خمیر داخل سینی بریزید.
  7. نوارهای خمیری را به صورت حصیری روی سینی بچینید و بعد لبه‌های خمیر را روی آن برگردانید.
  8. زرده تخم‌مرغ را روی خمیر بمالید و در فر بخ مدت ۱ ساعت تا زمانی که روی پیروک طلایی شود. بگذارید ۱۰ دقیقه بگذارید بماند سپس از قالب در آوردید و همراه سالاد سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید