سوفله سیب زمینی پنیری

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۶ تا ۸ نفر
  • زمان پخت ۳۰
  • آماده سازی ۴۰
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. ابتدا سیب‌زمینی‌ها را بپزید، پوست بکنید و رنده کنید، آن‌گاه زرده و سفیده تخم‌مرغ را از هم جدا کنید.
  2. زرده را خوب بزنید و با سس سفید ترکیب کنید و سفیده را هم آنقدر بزنید تا پوک و سبک شود.
  3. سپس زرده و سفیده را با هم مخلوط کرده و کمی نمک به آن بیفزیید، حالا سیب‌زمینی را با مواد فراهم کرده مخلوط کنید.
  4. اینک کف ظرف نسوز مناسبی را با کره چرب کنید و نیمی از مواد را در آن بریزید، رویش قدری از مخلوط پنیر بپاشید و دوباره بقیه مواد را ریخته و باقیمانده پنیر را رویش بریزید.
  5. سپس در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه بپزید تا سطح سوفله طلایی شود.
  6. برای آنکه سوفله شما لطیف‌تر شود بهتر است آن را به طریقه بن‌ماری بپزید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید