پاستاها را در آب جوش و نمک بپزید تا جایی که له نشود سپس آبکش کرده و با یک قاشق سوپخوری روغن مخلوط کنید و کنار بگذارید.
یک قاشق سوپخوری روغن را در تابه داغ کنید سپس مخلوط پیاز و کرفس و هویج را ریخته تفت دهید تا آب آن کشیده شود سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند نمک و فلفل بعد گوجه رنده شده اضافه کنید و بگذارید تاجا بیافتد و غلیظ شود.
قالب ۲۳ سانتی را چرب کرده پاستاها را با پارمزان مخلوط کنید.
از مواد داخل ریگاتونیها پر کنید و به صورت ایستاده و کنار هم داخل قالب بچینید و در فر ۱۸۰ درجه ۱۵ دقیقه بگذارید سپس قالب را بیرون آورده پنیر موتزارلا رویش ریخته در فر ۱۵ دقیقه دیگر بگذارید از فر درآورده ۱۵ دقیقه صبر کنید و از قالب درآورید.