قسمت وسط فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
سوپ پیاز فرانسوی، آب گوشت گاو، برنج را در ظرف مخصوص فر بریزید و هم بزنید تا تا مواد یکدست شود. سپس کره ورقه شده را به طور مساوی روی مخلوط برنج قرار دهید و با فویل آلومینیومی روی ظرف را بپوشانید.
ظرف به مدت ۳۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید. سپس آن را از فر خارج کرده و فویل را از روی آن بردارید و پخت را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد ادامه دهید تا برنج پخته شده و بیشتر مایع جذب برنج شود.
ظرف را از فر خارج کرده و پنیر موزارلا بپاشید سپس حدود ۵ دقیقه دیگر درون فر رقرار دهید تا پنیر ذوب شده و روی آن طلایی شود.
روی آن را با برگ تازه آویشن تزئین کرده و بلافاصله سرو کنید.