پیتزا نان فرانسوی

  • امتیازدهی
  • تدارک برای
  • زمان پخت
  • آماده سازی
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. ابتدا سالامی را به قطعات کوچک برش زده سپس در کاسه ای بریزید. گوجه فرنگی پوست کنده حبه‌ای خرد شده، زیتون بدون هسته‌ی اسلایس شده و نصفی از پنیر موزارلا ورقه‌ای دالیا را که نگینی خرد کرده‌اید اضافه نموده و به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه افزوده و با هم مخلوط کنید.
  2. سر و ته نان فرانسوی را برش بزنید و اندازه‌ی آن را بنابر سلیقه خود تعیین کنید، سپس نان را از طول و از وسط به دو نیم تقسیم نمائید. نان‌های برش داده شده را در سینی قرارداده و در فر گرم شده با حرارت ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت (۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد) کمی تست کنید و سپس از فر خارج نمایید.
  3. روی نان‌های تست شده را کمی کره مالیده و کمی از ساقه‌ی سبز پیازچه‌ی ریز خرد شده به روی آن بپاشید. بوسیله‌ی قاشق از مخلوط فوق برداشته و سطح روی نان‌ها را با آن پر کنید، سپس با باقیمانده‌ی پنیر رنده شده روی مواد را بپوشانید.
  4. سپس نان‌ها را در سینی فر چیده و مجددا داخل فر گرم شده با حرارت فوق برای ۲ دقیقه و یا تا زمانی که پنیر آب و طلایی رنگ شود، قرار دهید. پیتزای آماده شده را با برگ های کاهو و گوجه گیلاسی تزئین کرده و همراه با نوشیدنی دلخواه سرو نمایید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید