- امتیازدهی
- تدارک برای ۶ تا ۸ نفر
- زمان پخت ۱۰ دقيقه
- آماده سازی ۲۰ دقيقه
- آشپز ژانت طوروسیان
پرینت
محتویات
سس تند
دستور پخت
- بادنجانهای ریز خردشده را یک جا درون روغن سرخ کرده، روغن اضافی آنها را گرفته. با بقیه مواد مخلوط کنید.
- از مخلوط به اندازه گردوهای درشت برداشته، درون کف دست بصورت بیضی شکل داده، درون ظرف بچینید.
- روغن مخصوص سرخکردن را درون قابلمه کوچکی داغ کرده، کاناپهها را درون آن سرخ کنید.
- فریترها را روی دستمال جاذب روغن بگذارید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
- روی هر کدام از فریترها مقداری سس تند ریخته و با برگ ریحان تزیین کنید.
- کاناپهها را درون ظرف مناسبی چیده، از عزیزانتان پذیرایی نمایید.
سس تند
- گوجهفرنگیها را رنده کرده، با بقیه مواد سس مخلوط کرده، روی حرارت بپزید تا کاملاً غلیظ شود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید