رولت مکزیکی

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ نفر
  • زمان پخت ۲۰ دقیقه
  • آماده سازی ۴۰ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. پوره سيب زمينی، نمک، فلفل، پنير و تخم مرغ را در ظرف مناسبی بريزيد و كاملا مخلوط كنيد.
  2. آنگاه زعفران و جعفری را بيفزایيد و قدری ديگر مايه را مخلوط نمایيد.
  3. حالا روی سطح ميز كار را با سلفون بپوشانيد، رويش آرد سوخاری بپاشيد و مايه فراهم كرده را روی سطح آرد سوخاری پهن كنيد.
  4. سپس هويج و فلفل دلمه‌ای را رويش بريزيد و از لبه آن را رول كنيد.
  5. اينک در آرد سوخاری بغلتانيد و در سينی فر قرار دهيد و در فر گرم كرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتيگراد به مدت تقريبی ۲۰ دقيقه بپزيد، تا سطح آن برشته و طلايی شود.
  6. حالا رولت را در ظرف مناسبی قرار دهيد و به همراه سس ماست سرو نمایيد.
  7. برای تهيه سس ماست: ماست، شويد نمک، فلفل، تخم آفتابگردان و كنجد را مخلوط كنيد.
  8. يادآوري: در صورت تمايل ميتوانيد در وسط اين رولت از تخم مرغ يا تخم بلدرچين پخته استفاده كنيد.

شاید این غذاها را نیز بپسندید