- امتیازدهی
- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۲۰ دقیقه
- آماده سازی ۱۵ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- سفیده تخم مرغ را با نیمی از پنیر پارمزان، پنیر موزارلا و چاشنی ایتالیایی، نمک و فلفل مخلوط کنید.
- کره را در تابه فر نچسب روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیازچه و فلفل دلمه را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سپس اسفناج را به تابه اضافه کرده و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه نیز آن را تفت دهید.
- مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بریزید و ۱ تا ۲ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا اطراف تخم مرغ کمی سفت شود.
- گوجه فرنگی های خرد شده را روی آن بچینید و پنیر پارمزان و پیازچه را روی آن بریزید.
- فریتاتا را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه درون فر قرار دهید تا تخم مرغ سفت شده و روی آن طلایی و برشته شود.
- در آخر آن را با سس مارینارا، سس پیتزا یا سالسا سرو کنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید