- امتیازدهی
- تدارک برای ۴ نفر
- زمان پخت ۳۰ دقیقه
- آماده سازی ۲۰ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- ۱. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- ۲. رشته های کادایف را در ظرفی بریزید و کره ذوب شده را به آن اضافه کنید، سپس رشته ها را به خوبی با کره مخلوط کنید.
- ۳. نیمی از رشته های مخلوط با کره را به یک تابه گرد اضافه کرده و سپس با یک لیوان سطح مواد را صاف کنید.
- ۴. در یک کاسه جداگانه، موزارلا و ریکوتا را با هم مخلوط کنید، سپس مخلوط پنیر را روی رشته ها در تابه بریزید. در آخر باقی مانده رشته های مخلوط با کره را بر روی پنیرها بریزید و سطح آن را با لیوان صاف کنید.
- ۵. قالب را به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا رشته ها ترد و طلایی شود.
- ۶. برای آماده کردن شربت، شکر را با پوست و آب لیمو و نصف فنجان آب در قابلمه ای بریزید و بگذارید به جوش بیاید، سپس به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه آن را بجوشانید تا مخلوط به قوام مناسبی برسد.
- ۷. به محض بیرون آوردن رشته ها از فر، شربت را روی آن بریزید، سپس اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه در تابه استراحت کند و شربت به خوبی به خورد آن برود.
- ۸. پسته و گلبرگ های گل سرخ خرد شده را روی آن بریزید و آن را برش بزنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید