- امتیازدهی
- تدارک برای ۸ تا ۱۰ نفر
- زمان پخت ۷۵ دقیقه
- آماده سازی ۶۵ دقیقه
- آشپز هومن سلیمی
پرینت
محتویات
دستور پخت
- ابتدا فررا با حرارت ۲۰۰درجه سانتیگرادگرم کنید .درقابلمه ای گود آب را جوش آورده و نمک و زردچوبه و کمی روغن به آب درحال جوش افزوده و لازانیا را به مدت ۱۲ دقیقه درآن پخته و آبکش کنید و کمی روغن به لازانیای پخته بزنید .
- پیازسرخ شده را با روغن زیتون و سیر ۳ دقیقه تفت داده و جگر مرغ را به ظرف افزوده و ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید.
- سپس عصاره مرغ را در پوره گوجه فرنگی مخلوط و به جگر مرغ تفت داده اضافه کنید و صبر کنید تا جوش آید سپس سرکه ، رز ماری و رب گوجه فرنگی را افزوده و ۵ دقیقه مرتب هم زده تا رب رنگ باز کند , سپس از روی حرارت بردارید .
- ظرف پیرکس مناسبی را چرب کرده و کف آن را بایک لایه لازانیای پخته بپوشانید . کمی پنیر موزارلا روی لازانیا پخش کرده و از مایه جگر مرغ سرخ شده روی آن بدهید سپس روی آن را با یک لایه سس سفید بپوشانید و روی سس , پنیر موزارلای دالیا بدهید و مجددا یک لایه لازانیای پخته و به همین ترتیب تا بالای پیرکس را پرکرده و لایه آخر را نیز با پنیر موزارلا پوشانده و به مدت ۴۵دقیقه در فر ۲۰۰ درجه بپزید وبا پیرکس بر روی میز آورده و با میزان کمی سس گوجه سرو کرده تا از طعم پنیر موزارلا لذت ببرید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید