پیتزا سر به زیر

  • امتیازدهی
  • تدارک برای
  • زمان پخت ۵ دقیقه
  • آماده سازی ۵ دقیقه
  • آشپز نوید ذوالفقار
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌ گراد گرم کنید.
  2. کرفس، ‌هویج، پیاز و جعفری را خیلی ریز خرد کرده و در روغن تفت دهید تا آب آن کشیده شود. سپس گوشت را اضافه کرده همراه سبزیجات تفت دهید تا سرخ شود.
  3. نمک، فلفل و گوجه‌فرنگی‌ها را افزوده و اگر گوجه‌فرنگی‌ها کم‌رنگ بودند یک قاشق رب نیز اضافه کنید. در آخر آویشن را ریخته و با حرارت ملایم بجوشانید تا به روغن افتاده و آب آن کشیده شود. سپس مایه را در یک ظرف پای گود به گنجایش یک لیتر یا ظرف مناسب دیگری ریخته و روی آن را با بروکلی بپوشانید. سپس پنیر رنده شده را روی آن بریزید و روی ظرف را با خمیر پوشانده و لبه‌ها را ببندید. پیتزا را حدود ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که روی خمیر طلایی‌رنگ شود در فر با حرارت ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت یا ۱۷۵ درجه‌ی سانتی‌گراد بپزید. سپس از فر خارج و پس از ده دقیقه سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید