روغن را در یک تابه بزرگ داغ کنید. ترهفرنگی را حدود ۴ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. گوجه و رب را اضافه کنید و روی حرارت متوسط آن را بپزید تا سس غلیظ شود. میگو و ماهی را اضافه کرده و آن را حدود ۵ دقیقه بپزید.
یک سوم سس را کف یک ظرف نسوز به عمق تقریبی ۵ سانتیمتر پهن کنید و کمی پنیر روی آن بپاشید، سپس روی آن را با لازانیا بپوشانید. این عمل را مجدداً انجام دهید. پس از آن یک سوم باقیمانده از سس را روی لازانیا ریخته و روی آن را با پنیر بپوشانید. ظرف را ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا لازانیا بپزد.