پیتزا میگو

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۲۰ دقیقه
  • آماده سازی ۳۰ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. ابتدا مايه خمير، شكر و آب ولرم را مخلوط كنيد.
  2. آنگاه به مدت ۵ دقيقه در محيطي گرم بگذاريد تا مايه خمير عمل آيد.
  3. سپس روغن، مايه خمير عمل آمده و نمک را در كاسه مناسبي بريزيد و آرد را كم كم بيفزایيد تا خمير لطيفی حاصل شود.
  4. خمير را روي سطح ميز كار انتقال دهيد، كمي آرد بپاشيد، ورز دادن را ادامه دهيد تا كاملا یک دست شود.
  5. اينک خمير را در كاسه چرب كرده قرار دهيد، روی كاسه را بپوشانيد و در جاي مناسبی به مدت یک ساعت قرار دهيد تا حجمش دوبرابر شود.
  6. آنگاه مقداری از خمير برداشته روی سطح كار آرد پاشيده به شكل دايره باز كنيد و در سينی مخصوص قرار دهيد حالا روی خمير قدری سس گوجه‌فرنگی بماليد.
  7. سپس نيمی از پنيرها را روی خمير بريزيد و روی آن بروكلی، ميگو و گوجه گيلاسی را قرار دهيد.
  8. اكنون باقيمانده پنيرها را رويش بريزيد و به مدت تقريبی ۲۰ دقيقه در فر گرم كرده با دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد آن را بپزيد.
  9. يادآوري ۱: در هنگام ورز دادن، نچسبيدن خمير به انگشتان شما نشانه آماده شدن خمير است.
  10. يادآوري ۲: اگر به هر دليلی خمير مدت زمان بيشتری استراحت كرد با انتقال آن به يخچال از بيشتر شدن حجمش جلوگيری كنيد.

شاید این غذاها را نیز بپسندید