لقمه های سوخاری سیب زمینی

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۶ تا ۸ نفر
  • زمان پخت ۲۰ دقیقه
  • آماده سازی ۳۰ دقیقه
  • آشپز اعظم گلزارمنش
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. تخم‌مرغ ها را ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید.
  2. آن‌گاه سیب زمینی، نمک، فلفل، زعفران، پیاز و پنیر موزارلا را افزوده و قدری دیگر آن را هم بزنید.
  3. سپس کف دست را مرطوب کنید و هر بار از مایه فراهم کرده به اندازه یک نارنگی بردارید و در دست فرم دهید، قدری بفشارید.
  4. حالا لقمه‌های سیب زمینی را در آرد بغلتانید.
  5. اینک به تخم مرغ همزده آغشته کنید و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.
  6. لقمه‌های سوخاری را در ظرف نچسب بچینید، آن را به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید و گاهی آنها را زیر و رو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید