ابتدا در قابلمهای کوچک ماست، شیر و روغن را ریخته و کمی روی حرارت گرم کنید (به هیچ وجه نگذارید مواد بجوشند و باید فقط کمی ولرم شوند). مخلوط را در کاسهای ریخته و تخممرغها، شکر و مایه خمیر را افزوده و هم بزنید، سپس آرد را کمکم اضافه کنید، پس از اضافهکردن اولین پیمانه از آرد نمک و بیکینگپودر را هم بیفزایید و ورز دهید تا خمیری نرم که به دست نمیچسبد حاصل شود. روی خمیر را با پارچه پوشانده و ۳۰ دقیقه استراحت دهید.
بعد از استراحت خمیر را به مدت یک دقیقه ورز دهید تا هوای آن گرفته شود. از خمیر ۳ چانه بگیرید و روی چانهها را بپوشانید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه استراحت کند.
روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته و هر چانه را روی کاغذ با کمک دست باز کنید. برای راحتی کار دستتان را چرب کنید. خمیر را خیلی نازک نکنید. پس از بازکردن خمیرها ۲۰ دقیقه صبر کنید و بعد مخلوط تخممرغ و ماست (مواد رومال) را بمالید و سیاهدانه ریخته و در آخر پنیر (مخلوط موزارلای دالیا و پنیر سفید) را روی خمیر بپاشید.
فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. چورکها را در فر قرار دهید و تا زمانی که روی آنها طلایی شود بپزید. زمان پخت با توجه به دمای فر متفاوت است.
نکته: بسته پنیر موزارلا را دو ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نرم شود.