آنگاه ماهی تن را در صافی بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
حالا در ظرف مناسبی فلفل دلمهای ذرت، سیر، نمک، فلفل و ماهی را مخلوط کنید.
سپس نیمی از پنیر را با مواد فراهم کرده ترکیب کنید و در خمیر تارت نیم پز شده بریزید، سطح آن را صاف کنید و رویش را با باقی مانده پنیر بپوشانید اینک تارت را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا سطح تارت طلایی شود.
برای تهیه خمیر تارت ابتدا آرد، کره خرد کرده، زرده و نمک را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد صورت خرده نان شود.
آنگاه آب را بیفزایید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود حالا خمیر آماده را ۳۰ دقیقه در کیسه پلاستیکی در یخچال قرار دهید سپس روی سطح میز کار قدری آرد بپاشید و خمیر را با وردنه به ظرف تـارت به ضخامت ۴ تا ۵ میلی متر پهن کنید.
اکنون خمیر را دور وردنه بپیچید و در ظرف تارت پهن کنید و با دست فرم ظرف را به آن بدهید، خمیر را یک ساعت در یخچال قرار دهید سپس در کف خمیر با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید و در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید.