- امتیازدهی
- تدارک برای ۴ نفر
- زمان پخت ۵۰ دقیقه
- آماده سازی ۲۰ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و بر روی یک تابه پخت کمی روغن اسپری کنید.
- تکه های مرغ را در کیسه فریزر قرار دهید و به آرامی با یک گوشت کوب بکوبید که ضخامت آن کم شود. این کار را با تمام سینه های مرغ تکرار کنید و در آخر آن ها را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
- سیر را حدود ۱ دقیقه در کره تفت دهید تا کمی نرم شود سپس برگ ریحان را به سیر اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید. مخلوط سیر و ریحان را روی هر تکه از سینه مرغ پخش کرده و روی آن کمی پنیر موزارلای رنده شده بریزید. مرغ را رول کرده و با خلال دندان محکم کنید.
- تخم مرغ را در یک کاسه کم عمق هم بزنید.
- آرد سوخاری و جعفری را در یک کاسه ای دیگر با هم ترکیب کنید.
- سینه های مرغ رول شده را با دقت ابتدا در تخم مرغ فرو کرده سپس در آرد سوخاری فرو کنید. سپس آن ها را روی سینی فر بچینید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که مرغ کاملا پخته شود در فر قرار دهید.
- برای آماده کردن سس، ۳ قاشق غذاخوری کره را روی حرارت متوسط رو به پایین گرم کنید. قارچ ها را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و قهوه ای شوند.
- سیر، پیازچه، نمک و کمی فلفل را به قارچ اضافه کرده و به مدت یک دقیقه تفت دهید. ابتدا آرد را اضافه کرده و خوب هم بزنید. سپس آب مرغ را نیز اضافه کرده و بگذارید به مدت ۲ دقیقه بجوشد. در آخر خامه را اضافه کرده و بجوشانید تا به غلظت مناسب برسد.
- سپس مرغ را همراه با سس در کنار برنج یا سبزیجات سرو کنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید