- امتیازدهی
- تدارک برای
- زمان پخت ۵ دقیقه
- آماده سازی ۱۰ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- پوره سیب زمینی، نمک و فلفل و یکی از تخم مرغ های زده شده را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند و کنار بگذارید.
- در یک کاسهای جداگانه، بوقلمون خرد شده و پنیر موزارلا رنده شده را با هم مخلوط کنید.
- ۲ قاشق چایخوری از مخلوط پنیر بوقلمون را بردارید و به شکل توپ های کوچک در آورید.
- ۲ قاشق غذاخوری از مخلوط تخممرغ و سیب زمینی را بردارید و در کف دستتان پخش کنید، مخلوط پنیر و بوقلمون را که به شکل توپ در آوردید در مرکز آن قرار دهید و مخلوط سیبزمینی را دور توپ پنیر و بوقلمون بپیچید تا یک توپ بزرگتر درست شود.
- دومین تخم مرغ هم زده شده را در یک کاسه و آرد سوخاری ها را در ظرفی جداگانه بریزید.
- هر کروکت سیب زمینی را به آرامی داخل تخم مرغ و سپس داخل آرد سوخاری بغلتانید به صورتی که تمام قسمت های آن از آرد سوخاری پوشیده شود.
- در ماهیتابه ای نچسب مقداری روغن بریزید و کروکت ها را به مدت ۶۰ ثانیه داخل آن سرخ کنید و گهگاهی آن را بچرخانید تا تمامی قسمت های آن سرخ شود.
- سپس با قاشق سوراخ دار آن ها را از روغن خارج کرده و اجازه دهید روغن اضافی آن گرفته شود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید