قوطی کنسرو تن ماهی را مطابق دستور روی قوطی (۲۰ دقیقه) در آب بجوشانید. سپس در قوطی را باز کرده روغن آن را خارج میکنیم. پیاز را با مقداری روغن تفت میدهیم تا طلایی شود سپس تن ماهی را افزوده و پس از تفت مختصری رب گوجه و فلفل را اضافه میکنیم کمی دیگر تفت میدهیم. هویج و نخود فرنگی پخته شده را به مواد افزوده و پس از مخلوط کردن شعله را خاموش میکنیم تا مواد کاملا سرد شود.
یک لایه از خمیر پیراشکی را روی سطح کار گذاشته کمی از مواد آماده شده داخل خمیر پیراشکی ریخته و برای چسبیدن لبهها، لبههای خمیر را (سفیده تخم مرغ و دو قاشق آب خوب مخلوط کرده) میزنیم و لبهها را روی هم میآوریم سپس با پهلوی چنگال لبهها را خوب فشار میدهیم تا بههم بچسبد.
در تابه روغن فراوان ریخته خوب داغ میکنیم و پیراشکیها را سرخ کرده تا طلائی شود. برای گرفتن روغن، پیراشکیهای سرخ شده را روی دستمال کاغذی آشپزخانه میگذاریم. برای سرو با سس گوجهفرنگی، گوجهفرنگی حلقهشده و جعفری تزیین میکنیم.