- امتیازدهی
- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۳۰ دقیقه
- آماده سازی ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
- سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
- خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
- فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید سپس مرغ را در قالب بر روی کاغذ روغنی قرار دهید، مرغ را خشک کنید و دو طرف آن را با کره، نمک و فلفل مزه دار کنید.
- سپس به مدت ۶۰ دقیقه یا تا زمانی که کاملا پخته شود بپزید سپس آن را از فر خارج کنید و ۱۵ دقیقه استراحت دهید، مرغ را برش بزنید و ۲ فنجان گوشت مرغ بدون استخوان را کنار بگذارید.
- در یک قابلمه کوچک، کره را روی حرارت متوسط آب کنید، مرتب هم بزنید و اجازه بدهید کمی قهوهای شود سپس نشاسته ذرت را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس آب مرغ را کم کم اضافه کنید و هم بزنید به صورتی کاملا یکدست شود. بقیه مواد را نیز اضافه کنید و به خوبی هم بزنید در آخر حرارت را زیاد کنید و بگذارید چند دقیقه بجوشد و سپس حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه روی حرارت بجوشد.
- سطح میز را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید. کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
- سس، پنیر موزارلا و مرغ را به خمیر اضافه کنید.
- پیتزا را در دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
- پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود، مقداری دیگر از سس بر روی پیتزا اضافه کنید و برش بزنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید