پیتزا وارونه

  • امتیازدهی
  • تدارک برای
  • زمان پخت ۴۵ دقیقه
  • آماده سازی ۱۵ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید.
  4. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  5. ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی تابه چدنی بمالید، سپس به ترتیب قارچ، فلفل سبز، گوجه فرنگی و پیاز را داخل ظرف پیتزا بچینید و با پونه کوهی، فلفل قرمز خرد شده و نمک مزه دار کنید.
  6. پنیر رنده شده را اضافه کنید و سس پیتزا را روی پنیر بریزید.
  7. توپ خمیر پیتزا را با وردنه به شکل گرد دربیاورید و به آرامی روی سس پیتزا در تابه چدنی قرار دهید.
  8. با دستان خود خمیر پیتزا را در لبه های تابه فرو کنید تا تمامی قسمت های سس و رویه پیتزا را کاور کند و روغن زیتون باقی مانده را روی خمیر بمالید.
  9. به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا خمیر طلایی شود.
  10. پس از خارج کردن از فر اجازه دهید ۱۰ دقیقه استراحت کند، سپس یک تخته برش یا بشقاب بزرگ را روی تابه قرار دهید و آن را برگردانید. پنیر پارمزان، فلفل قرمز خرد شده و ریحان تازه را روی آن اضافه کنید و به ۶ تا ۸ قطعه برش دهید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید