پیتزا پسته

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۲۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱۰ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. ابتدا فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. خمیر را یا وردنه باز کنید. سپس روی آن ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و کنار بگذارید.
  3. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید و پیاز را درون ماهیتابه کمی تفت دهید تا رنگ آن مقداری تغییر کند. سپس پیاز های تفت داده شده را به خمیر اضافه کنید.
  4. موزارلای رنده شده و پنیر خامه‌ایی را روی خمیر اضافه کنید و به‌مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.
  5. سپس پیتزا را از فر خارج کنید و روی آن آرگولا و پسته خرد شده را اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۸ دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
  6. در آخر پیتزا را از فر خارج کنید و سریع برش بزنید، بگذارید ۱۰ دقیقه بماند تا پنیر خوب کش بیاید و پیتزا آماده سرو شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید