خمیر را یا وردنه باز کنید. سپس روی آن ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و کنار بگذارید.
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید و پیاز را درون ماهیتابه کمی تفت دهید تا رنگ آن مقداری تغییر کند. سپس پیاز های تفت داده شده را به خمیر اضافه کنید.
موزارلای رنده شده و پنیر خامهایی را روی خمیر اضافه کنید و بهمدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.
سپس پیتزا را از فر خارج کنید و روی آن آرگولا و پسته خرد شده را اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۸ دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
در آخر پیتزا را از فر خارج کنید و سریع برش بزنید، بگذارید ۱۰ دقیقه بماند تا پنیر خوب کش بیاید و پیتزا آماده سرو شود.