تن ماهی را از قوطی خارج کرده و روغن آن را بگیرید، سپس به یک ظرف منتقل کرده و با یک چنگال خرد کنید. سپس گوجه فرنگی، زیتون، پیاز قرمز، جعفری، کیپر، آبلیمو، روغن زیتون (در صورت نیاز)، نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
پاستا را به مدت ۶ الی ۹ دقیقه بدون درب بجوشانید و آن را آبکش کنید (مقداری از آب پاستا را کنار بگذارید). سپس بلافاصله پاستا را داغ به مخلوط تن ماهی اضافه کرده و پنیر موزارلا را نیز بر روی آن بریزید و به خوبی آن را مخلوط کنید.
اگر ماکارونی کمی خشک به نظر می رسد، مقداری از آب ماکارونی ذخیره شده و/یا مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید.
به عنوان یک ناهار سبک یا شام به صورت گرم سرو کنید.