پیتزای مرغ سوخاری هالوپینو رنچ

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۴۵ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. در یک کاسه بزرگ آرد، آب، تخم مرغ، پودر سیر، پودر پیاز، پودر چیلی و نمک را با هم مخلوط کنید سپس ترشی هالوپینو را اضافه کنید.
  5. روغن را در ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید سپس هالوپینوها را یکی یکی اضافه کنید، چند دقیقه تفت دهید تا طلایی شود.
  6. در یک کاسه بزرگ باترمیلک، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز، نمک، آویشن، کاین، فلفل را اضافه کنید، خوب مخلوط کنید، سپس مرغ را اضافه کرده و به مدت ۳۰ دقیقه مارینت کنید.
  7. روغن را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید سپس مرغ را در آرد بزنید و در روغن قرار دهید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه آن را سرخ کنید.
  8. مرغ را از روغن خارج کرده و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن آن گرفته سپس سپس آن را خرد کنید.
  9. برای آماده کردن پیتزا ابتدا سطح میز کار را آردپاشی و خمیر را با وردنه باز کنید سپس کاغذ روغنی آرد پاشی شده را زیر خمیر قرار دهید. به ترتیب سس، پنیر، مرغ و هالاپینو را به خمیر اضافه کنید.
  10. پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید سپس آن را از فر خارج کرده و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید