- در یک کاسه بزرگ آب گرم را اضافه کنید و مخمر را روی آن بپاشید. آرد و یک قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیر از کناره های کاسه جدا شود.
- خمیر را ۱۰ دقیقه با دست یا حدود ۵ دقیقه با استفاده از همزن پایه دار با قلاب خمیر ورز دهید.
- خمیر را به شکل توپ درآورید و با یک قاشق چایخوری روغن زیتون در یک کاسه بزرگ قرار دهید. گلوله خمیر را به اطراف برگردانید تا روغن بپوشاند سپس روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا حدود ۴۵ دقیقه ور بیاید.
- در یک کاسه بزرگ گوشت راسته گوسفند مکعبی شده، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، سه چهارم قاشق چایخوری نمک، یک چهارم قاشق چایخوری فلفل و یک چهارم قاشق چایخوری هالوپینو را اضافه کنید. مخلوط کنید، روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید تا زمانی که خمیر آماده شود.
-فر را با دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
- وقتی خمیر ور آمد آن را با مشت به سمت پایین فشار دهید و به شکل دو گلوله به اندازه یکسان در آورید. گلوله های خمیر را روی یک ورقه پخت کم روغن قرار دهید و هر توپ را به شکل بیضی در حدود ۳۵ سانتیمتر در ۱۵ سانتیمتر در آورید و لبه های خمیر را بپیچانید تا لبه ای به ارتفاع حدود یک و نیم سانت در اطراف ایجاد کنید.
- داخل بیضی خمیر را با قلم مو کره بمالید. مکعب های گوشت گوسفند را روی خمیر بپاشید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید.
- پیتزاها را از فر خارج کنید. تخممرغها را در یک کاسه هم بزنید سپس به طور یکنواخت داخل پیتزاها را روی گوشت بریزید.
- پیتزاها را به فر برگردانید و حدود ۵ دقیقه دیگر یا تا زمانی که تخممرغها جا بیفتند و رویه آن قهوهای طلایی شود، بپزید.