پیتزا سبزیجات

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ نفر
  • زمان پخت ۲۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱۰ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. ابتدا سیر، پیاز، کلم بروکلی، کدو سبز و پودر رزماری را در تابه‌ای در روغن زیتون کمی تفت دهید.
  2. سینی فر را کمی چرب کنید نان‌های پیتزا را روی آن قرار دهید. سس گوجه را روی نان پیتزا بریزید و با پشت قاشق پهن کنید و مراقب باشید که به لبه‌های نان پیتزا سس نریزد تا درحین پخت نسوزد. سپس روی آن مقدار کمی پنیر موزارلا بریزید. و مواد تفت داده شده را اضافه کنید.
  3. حالا به مقدار دلخواه پنیر موزارلا بریزید و کمی آویشن بپاشید در آخرگوجه گیلاسی، زیتون حلقه‌ای و فلفل دلمه ای رنگی را روی پنیرها بریزید.
  4. حدود ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی‌که نان طلایی شود. برای طلایی شدن پنیر حدود ۵ دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید و بعد از پخت با ریحان تازه تزیین کرده و برش دهید و سرو نمایید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید