روغن را در یک تابه نچسب روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید، سپس پیاز را به آن اضافه کرده و حدود ۲ دقیقه تفت دهید تا کمی پیاز نرم شود سپس اسفناج را به ماهیتابه اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه دیگر اسفناج و پیاز را تفت دهید. سپس مواد را از روی حرارت بردارید و سس مارینارا و مرغ را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید.
ایرفرایر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید.
خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را روی میزکار کمی آردپاشی شده، به شکل دایره باز کنید. یک چهارم از مخلوط اسفناج و مرغ را روی نیمه پایینی هر دایره خمیر بریزید. سپس روی هر کدام پنیر موزارلا را بریزید و خمیر را روی هم بیاورید سپس با یک چنگال لبه های خمیر را ببندید.
روی سبد ایرفرایر کمی روغن اسپری کنید و کالزونه ها را به مدت ۸ دقیقه درون آن قرار دهید سپس از آن را برگردانید و ۴ دقیقه دیگر درون ایرفرایر قرار دهید تا سمت دیگر آن نیز طلایی شود.