- امتیازدهی
- تدارک برای ۴ نفر
- زمان پخت ۲۵ دقیقه
- آماده سازی ۱۵ دقیقه
- آشپز ببری
پرینت
محتویات
دستور پخت
- فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
- پیاز را در تابهای حاوی روغن زیتون، روی حرارت ملایم، تفت دهید تا نرم شود، سپس گوشت چرخکرده و رب گوجهفرنگی را به آن بیافزایید و تفت دهید تا گوشت تغییررنگ دهد و آب آن کشیده شود. پس از آن، فلفل دلمهای را به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.
- پودر سیر، جعفری مقداری نمک و فلفل سیاه به آن بیافزایید و کمی تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
- نان نیمه آماده یوفکا را به وسیله قلمموی مخصوص آشپزی، به مقداری آب آغشته کنید، سپس کمی کره و روغن زیتون روی آنها بمالید.
- سه لایه نان نیمه آماده را روی سطح کار قرار دهید و از مخلوط گوشت روی آنها بریزید، سه لایه دیگر نان نیمه آماده روی مخلوط گوشت قرار دهید، برش بزنید و آنها را داخل سینی فر بچینید.
- تخممرغ و شیر را در ظرفی بریزید و هم بزنید، سپس بهوسیله قلمموی مخصوص آشپزی روی نانها بمالید و در آخر روی آنها کنجد بپاشید.
- سینی را بهمدت ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا میتپایها بپزند و طلاییرنگ شوند. پس از پخت، سینی را از فر خارج کنید. میتپای آماده سرو است.
نکته
- دو ساعت قبل از مصرف، بسته یوفکا را در دمای محیط قرار دهید تا لایهها بهراحتی از هم جدا شوند.
- هنگام کار کمی آب روی لایهها اسپری کنید یا با پارچه مرطوب بپوشانید تا ورقههای یوفکا خشک نشود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید