- امتیازدهی
- تدارک برای -
- زمان پخت -
- آماده سازی -
- آشپز مجله هنر آشپزی
پرینت
محتویات
دستور پخت
- ابتدا نان یوفکای دالیا را به اندازه های ۱۰×۱۰ سانت یمتری برش زده و داخل قالب کاپ کیک فرو کنید تا شکل کاسه یا گلدان شود و به مدت ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا خودش را بگیرد،
- سپس از قالب جدا کرده و کنار بگذارید.
- بقیه مواد را داخل غذاساز ریخته و پوره کنید.
- حمص آماده شده را داخل کاسه های یوفکا ریخته و روی آن را با سبزی جات تزیین نمایید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید