- امتیازدهی
- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۴۵ دقیقه
- آماده سازی ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
- سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
- خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
- فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- در یک کاسه بزرگ آرد، پودر سیر، پاپریکا، نمک، فلفل و شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
- گل کلم را به اندازه کوچک خرد کنید و آن را به خمیر اضافه کنید به صورتی که تمام قسمتهای آن را بپوشاند.
- گل کلمها را بر روی کاغذ روغنی گزاشته و در دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه (برای هر طرف) در فر قرار دهید. سپس آن را از فر خارج کنید، سس تند و عسل با یگدیکر مخلوط کرده و بر روی گل کلم ها بمالید و ۵ دقیقه دیگر آن را در فر قرار دهید.
- سطح میزکار را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه باز کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
- به ترتیب سس رنچ، پنیر موزارلا، گل کلم آماده شده و مقداری دیگر پنیر موزارلا را به خمیر اضافه کنید.
- پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید