اسكالپ گوشت با بادنجان

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ نفر
  • زمان پخت ۲۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱۵ دقیقه
  • آشپز ناصر زحمتکش
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. ابتدا گوشت‌ها، که نمک و فلفل سیاه پاشیده و آرد زده و در کره سرخ کنید تا طلایی شوند سپس کنار بگذارید.
  2. بادمجان‌ها را در همان تابه سرخ کنید تا طلایی شوند و کنار بگذارید.
  3. روی یک تکه بزرگ فویل را کمی چرب کرده سپس یک تکه از اسکالپ را بگذارید روی آن‌را بادمجان چیده روی بادمجان گوجه‌فرنگی و روی گوجه را ورق پنیر بگذارید در انتها اورگانو بپاشید.
  4. فویل را به صورتی که به مواد بچسبد خوب بسته و محکم کنید بسته‌ها را در سینی فر قرارداده و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که گوجه و بادمجان نرم شوند بپزید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید