- امتیازدهی
- تدارک برای ۴ نفر
- زمان پخت ۲۰ دقیقه
- آماده سازی ۱۵ دقیقه
- آشپز ناصر زحمتکش
پرینت
محتویات
دستور پخت
- ابتدا گوشتها، که نمک و فلفل سیاه پاشیده و آرد زده و در کره سرخ کنید تا طلایی شوند سپس کنار بگذارید.
- بادمجانها را در همان تابه سرخ کنید تا طلایی شوند و کنار بگذارید.
- روی یک تکه بزرگ فویل را کمی چرب کرده سپس یک تکه از اسکالپ را بگذارید روی آنرا بادمجان چیده روی بادمجان گوجهفرنگی و روی گوجه را ورق پنیر بگذارید در انتها اورگانو بپاشید.
- فویل را به صورتی که به مواد بچسبد خوب بسته و محکم کنید بستهها را در سینی فر قرارداده و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که گوجه و بادمجان نرم شوند بپزید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید