اسنک ترد صبحانه

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۳ تا ۴ نفر
  • زمان پخت ۲۰
  • آماده سازی ۳۰
  • آشپز ناصر زحمتکش
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. يک عدد تخم‌مرغ، شير، نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط كنيد و توجه داشته باشيد که ظرف به اندازه‌ای باشد كه نان‌های تست برای خيس كردن داخل آن جا شوند.
  2. يک طرف نان تست را با كره چرب كنيد و يک طرف دیگر نان تست ديگر را سس خردل بماليد، سپس با پنير موزارلای ورقه شده‌ی دالیا روی هر نان یک سس خردل كشيده ايد را بپوشانيد.
  3. روی پنير را با ورق ژامبون پوشانده و مجددا یک لایه دیگر از پنير روی آن قرار دهید.
  4. نان آغشته به کره را روی پنير بگذارید.
  5. روغن را در تابه بريزيد تا گرم شود.
  6. اسنک‌ها را به مايه‌ی تخم مرغی آغشته كنيد و سپس در تابه قرار دهيد تا طلايی شود و طرف ديگر را نيز سرخ كنيد.
  7. داخل يک تابه‌ی ديگر روغن را داغ كنيد دو عدد تخم مرغ را نيمرو كرده و روی اسنک‌ها قرار دهيد.
  8. نکته: برای زيبايی بيشتر ميتوانيد از دو عدد كاتر گرد استفاده كرده و تخم مرغ را داخل آن سرخ كنيد.

شاید این غذاها را نیز بپسندید