- امتیازدهی
- تدارک برای ۳ تا ۴ نفر
- زمان پخت ۲۰
- آماده سازی ۳۰
- آشپز ناصر زحمتکش
پرینت
محتویات
دستور پخت
- يک عدد تخممرغ، شير، نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط كنيد و توجه داشته باشيد که ظرف به اندازهای باشد كه نانهای تست برای خيس كردن داخل آن جا شوند.
- يک طرف نان تست را با كره چرب كنيد و يک طرف دیگر نان تست ديگر را سس خردل بماليد، سپس با پنير موزارلای ورقه شدهی دالیا روی هر نان یک سس خردل كشيده ايد را بپوشانيد.
- روی پنير را با ورق ژامبون پوشانده و مجددا یک لایه دیگر از پنير روی آن قرار دهید.
- نان آغشته به کره را روی پنير بگذارید.
- روغن را در تابه بريزيد تا گرم شود.
- اسنکها را به مايهی تخم مرغی آغشته كنيد و سپس در تابه قرار دهيد تا طلايی شود و طرف ديگر را نيز سرخ كنيد.
- داخل يک تابهی ديگر روغن را داغ كنيد دو عدد تخم مرغ را نيمرو كرده و روی اسنکها قرار دهيد.
- نکته: برای زيبايی بيشتر ميتوانيد از دو عدد كاتر گرد استفاده كرده و تخم مرغ را داخل آن سرخ كنيد.
شاید این غذاها را نیز بپسندید