مرغها را با نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پیاز مزه دار کرده و بعد بین سلفون بگذارید و با استیک کوب کاملا بکوبید تا باز شود. دو ورق پنیر موزارلا دالیا و دو ورق بیکن را روی مرغ گذاشته و با کمک سلفون جمع کنید و کاملا که رول شد ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
لایه لایه ورقههای یوفکا را با کمک قلم مو تخم مرغ همزده بزنید (۵ لایه) و بعد لایه آخر سس خردل زده و مرغ را روی یوفکا قرار دهید و سپس نان یوفکا را رول کنید. روی یوفکای رول شده کمی تخم مرغ زده و بعد به مدت ۳۰-۳۵ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.