- امتیازدهی
- تدارک برای -
- زمان پخت -
- آماده سازی -
- آشپز مجله هنر آشپزی
پرینت
محتویات
دستور پخت
- ابتدا مواد سس را مخلوط کرده و سس را کنار بگذارید.
- نان یوفکای دالیا را روی سطحی صاف بگذارید و با دو انگشت وسط آن را جمع کرده و به دور خود بچرخانید تا یوفکا به شکل غنچه گل درآید.
- سپس از سس تهیه شده روی آن بریزید و از مخلوط پنیر و جعفری در وسط آن قرار دهید و کناره های یوفکا را به سمت داخل و روی گل ببندید.
- سپس آن را برعکس کنید و در قالب مافین که قبلا چرب کرده اید قرار دهید.
- بقیه بور کها را نیز به همین ترتیب درست کرده و در قالب بگذارید.
- با زرده تخم مرغ و روغن زیتون رومال کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید تا وقتی که روی بورک ها طلایی شود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید