- امتیازدهی
- تدارک برای ۴ نفر
- زمان پخت ۲۰ دقیقه
- آماده سازی ۱۵ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- ابتدا فر را با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن نمایید تا گرم شود. پوره گوجه فرنگی، رب گوجه و سبزیهای معطر و سیر را در تابه ی کوچکی با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.
- سینی فر را کمی چرب کنید نانهای پیتزا را روی آن قرار دهید. سس گوجه را روی نان پیتزا بریزید و با پشت قاشق پهن کنید و مراقب باشید که به لبههای نان پیتزا سس نریزد تا درحین پخت نسوزد. سپس روی آن مقدار کمی پنیر موزارلا بریزید.
- مواد را روی آن می چینیم(میگو، کنسرو کیلکا، کلم بروکلی، زیتون و ....) در آخر کمی فلفل و پودر سیر و آویشن بپاشید. سپس روی آنها را با پنیر موزارلا بپوشانید و با گوجه گیلاسی و پپرونی تزیین کنید.
- حدود ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا زمانیکه نان طلایی شود. برای طلایی شدن پنیر حدود ۵ دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید و بعد از پخت با ریحان تازه تزیین کرده و برش دهید و سرو نمایید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید