- امتیازدهی
- تدارک برای
- زمان پخت ۴۰ دقیقه
- آماده سازی ۱۵ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- برای پخت ریزوتو ابتدا کره را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط آب کنید و پیاز و سیر را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. برنج را به مواد اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید، سپس نصف آب مرغ یا سبزیجات را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
- پخت ریزوتو را به مدت ۲۰ دقیقه ادامه دهید و مرتب هم بزنید و در همین حین آب بیشتری به آن اضافه کنید تا برنج نرم و خامه ای شود. در آخر پارمزان را به برنج اضافه کنید و آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
- ریزوتو آماده شده را به شکل ۱۲ توپ با اندازه یکسان در آورید، یکی از توپ ها را کف دست صاف کنید و مقداری موزارلا وسط آن قرار دهید. لبه ها ریزوتو را بالا بیاورید تا موزارلا در آن محصور شود و به شکل توپ در بیاید.
- هر گلوله ریزوتو را ابتدا در آرد، سپس تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری را بغلتانید به صورتی که تمام سطح آن را بپوشاند. سپس آن ها را مدتی کنار گزاشته تا کمی سفت شود.
- ایرفرایر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس آرانچینی ها با اسپری به روغن زیتون آغشته کرده و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه سرخ کنید تا ترد و طلایی شوند سپس در ظرف مناسبی با پنیر پارمزان سرو کنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید