سینه مرغ را پخته و پس از سرد شدن ریز کنید. پیاز و فلفل را در روغن زیتون تفت دهید، سپس سینه مرغ را افزوده و کمی دیگر تفت دهید، پنیر موزارلا را اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت بردارید.
یوفکاها را پهن کرده و بصورت مثلثی برش بزنید (میتوانید از یوفکای مثلثی دالیا استفاده کنید)، سپس از موادی که آماده کرده اید در قسمت پهن یوفکا گذاشته و رول کنید. بورکها را در روغن داغ سرخ کرده و بعد برای گرفتن روغن اضافه آن ها را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید. هنگام سرو با پیازچه تزیین نمایید.